Trainingen voor procesdesign, -management en mining

Uw business uitdagingen staan centraal bij ProcesPunt. Met onze trainingen bieden wij u hiervoor ondersteuning op maat. ProcesPunt trainingen worden ontwikkeld op basis van specifieke vragen, wensen of behoeften van onze klanten. Al onze trainingen worden voorafgegaan door een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt een ervaren trainer met u het doel van de training en wat u wilt bereiken. Daarnaast adviseert de trainer u over de mogelijkheden en wordt u ondersteund bij het selecteren van de onderwerpen en de optimale trainingsvorm.

Onze trainingen voor Perceptive Process Design, bijvoorbeeld, worden ontwikkeld door de producttrainingen toe te spitsen op uw organisatie en op de situaties die zich daarbinnen voordoen. Dit kan door specifieke oefeningen in de training op te nemen, of door meer aandacht te besteden aan onderdelen die voor uw organisatie van belang zijn. De trainingen zijn logisch opgebouwd met een goede afwisseling tussen luisteren, kijken en doen, waarbij de nadruk ligt op doen. Cursisten passen de leerstof direct toe met praktische oefeningen. Alle onderwerpen worden afgesloten met intensieve oefensessies.

Trainingen die door ProcesPunt worden verzorgd bestaan uit meer dan alleen het functionele aspect van de applicatie. We stimuleren deelnemers om na te denken over hun eigen situatie zodat ze het geleerde kunnen toepassen in het dagelijks werk.

Naast trainingen kunnen wij speciale bijeenkomsten, kick-offs of workshops organiseren waarbij wordt ingegaan op concrete situaties die zich binnen uw organisatie voordoen. Gezamenlijk kunnen we onderkende problemen in kaart brengen, met de betrokkenen bespreken en aanpakken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een workshop om een bedrijfsvisie om te zetten in een actieplan, een workshop om gezamenlijk uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen, of aan het oefenen in procesmatig denken.

Meer weten?

Spreekt onze aanpak u aan en heeft u een opleidingsbehoefte, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.