Internetbureau Wonders werkt voor tal van opdrachtgevers in Baarn, Hilversum, Soest, Almere, Bussum, Laren, Blaricum, Ankeveen, Nederhorst, Naarden, Loosdrecht, Wijdemeren, Kortenhoef, 's-Graveland, Nigtevecht, Loenen, Amstelveen, Abcoude, Breukelen, Maarssen, Utrecht, en ver daarbuiten.

  • Bizzyness e-mailmarketing van Wonders

    Goed gereedschap is...

gereedschap van wonders

Bij de ontwikkeling van een creatieve internettoepassing is goed gereedschap wel zo handig. Want naast een goed stel hersens, de nodige ervaring en lef is het bijzonder prettig om te beschikken over tools waarmee je het werk snel, goed en secuur kunt doen. Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuw gereedschap waarmee het managen van uw internetactiviteiten steeds eenvoudiger wordt.

Bizzyness Mailmanager voor e-mailmarketing

E-mail blijft een van de meest efficiënte middelen om met uiteenlopende doelgroepen te communiceren. Bovendien biedt het uitstekende mogelijkheden om het gedrag van uw geadresseerden te analyseren en uw communicatie – inhoud en vorm - aan de hand van de bevindingen direct aan te passen. Bizzyness Mailmanager biedt alle tools om e-mailmarketing op een zo efficiënt mogelijke wijze te bedrijven.

Meer »

Content management systemen

Om de inhoud van uw website zelf te kunne beheren maken wij gebruik van diverse content management systemen.
Naast een in eigen beheer ontwikkeld CMS, implementeren wij ook diverse Open Source systemen zoals Joomla, WordPress en Magento. De keuze voor een specifiek CMS is afhankelijk van de toepassing.

Bizzyness Helpdesk

Bij het verlenen van support is vaak de 80/20 van toepassing: 20% van de vragen zorgen voor 80% van het werk. En bovendien zijn die vragen veelal steeds dezelfde. Een combinatie van heldere FAQ's (veel gestelde vragen) en een slim helpdesk-systeem zorgen er voor dat u die werkzaamheden binnen de perken kunt houden. E-mail speelt een belangrijke rol binnen het helpdesk-systeem. Eigenlijk verloopt alle communicatie via dit medium. Supportvragen kunnen via een speciaal e-mailadres (bijvoorbeeld support@domeinnaam.nl) of een speciaal formulier op uw site worden aangeboden. Zij belanden vanzelf in het systeem waardoor verschillende medewerkers direct met de vraag aan de slag kunnen. Een belangrijke functie van het helpdesk-systeem is het gebruik van “antwoord templates”. Hiermee kunt u op veelgestelde vragen met een klik van de muis het passende antwoord geven.

tools in een notendop

  • bizzyness e-mail marketing
  • content management
  • helpdesk
  • statistieken

recente projecten

© 2024 wonders interactive | de kleine lettertjes