Opfristraining gebruikers BPMone en Perceptive Process Design.

Maakt uw organisatie gebruik van BPMone of Perceptive Process Design maar heeft u het idee er meer uit deze software te halen valt. Vraag dan nu een opfristraining aan bij ProcesPunt! Wij komen een dag naar uw organisatie om uw kennis van BPMone en Perceptive Process Design weer op te frissen! Voorafgaand aan deze maatwerktraining nemen we contact met u op hoe we deze dag voor u zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven zodat u maximaal rendement heeft van deze training. Wij kunnen u adviseren hoe de software te gebruiken maar ook de inrichting en de rapportagemogelijkheden van deze software kunnen besproken worden. Het programma van deze training wordt samen met u vastgesteld zodat u weer een vliegende start in 2019 kunt maken.

Deze dag verzorgt ProcesPunt voor een vast bedrag met een maximum aantal deelnemers van 8 personen. Indien u gebruik wilt maken van de trainingsomgeving van ProcesPunt komt er per deelnemer een klein bedrag bij.

Interesse? Stuur dan nu een email naar info@procespunt.nl met uw trainingsverzoek en contactgegevens. Wij nemen dan z.s.m. contact op om de details van deze training met u te bespreken!