ProcesPunt ondersteunt u bij het verbeteren!

ProcesPunt streeft er naar een partner te zijn voor haar klanten. Onze consultancy richt zich op het ondersteunen van onze klanten bij het continu verbeteren waardoor de processen optimaal gaan presteren. Geen langdurige trajecten die door ons uitgevoerd worden, maar ondersteuning van het management en medewerkers op maat om de bestaande organisatie klaar te maken voor de toekomst.

De dienstverlening is zeer divers. Het kan variëren van het samen met u in kaart brengen van uw proceslandschap, het automatiseren van processen, het opzetten van een kwaliteitsysteem  tot het beschrijven en begeleiden van een verandertraject binnen uw organisatie. Voorop staat dat we samen met u het doel en gewenste resultaten bepalen,  en de weg daar naartoe. Wij definiëren tussentijdse mijlpalen waarbij een evaluatie plaatsvindt om vast te stellen of we op de goede weg zijn.  Dit zorgt ervoor dat u ook tijdens het traject in control blijft.

Spreekt onze aanpak u aan en zoekt u een partner voor de begeleiding van een verandertraject, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer weten?

Spreekt onze aanpak u aan, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.